Loading…

O nama

Dobrodošli na webstranice Iskop! Mi smo građevinski obrt osnovan 1986. godine i od tada sakupljamo iskustvo, partnere i znanje koje danas nudimo vama kao vrhunsku uslugu.


Obrt trenutačno raspolaže sa 12 zaposlenih djelatnika od čega zapošljava jednog inženjera građevinarstva i jednog diplomiranog inženjera šumarstva, ostalo su strojari i vozači. Svi smo mi jedna velika sretna ekipa koja će rado s vama poslovati.

Cilj i vizija

CIlj i vizija građevinskog obrta Iskop
Temeljni cilj i vizija obrta jest da temeljimo na uglednom, otvorenom, fleksibilnom i kvalitetnom te kompetentnijem pružanju usluge. Sa iskušnjom i zrelošću, k tome i ambicijama, planiramo buduće korake. Sa znanjem, iskustvom, opremom i kvalitetom svojih usluga, želimo postati još bliži partner državi i lokalnim upravama kod rješavanja građevinskih i okolišnih problema.Hijerarhija zaposlenika

Jedan od ključnih elemenata za postizanje kvalitetnog poslovanja je i postavljanje adekvatno školovanih djelatnika na radna mjesta u organizaciji. U našoj je organizaciji osoblje koje obavlja poslove koji utječu na kvalitetu usluga osposobljeno na temelju odgovarajućeg školovanja, vještina, uvježbanosti i iskustva, uz stalnu dodatnu izobrazbu i osposobljavanja ( koja uključuju zaštitu na radu, zaštitu od požara, pružanje prve pomoći, polaganje ispita za strojare, stručnu osposobljenost za obavljanje poslova rukovanja gospodarskim strojevima,) kako bi se zadržala potrebna stručnost i svijest o utjecaju vlastitog rada na cjelokupno ostvarivanje ciljeva kvalitete.


Hijerarhija zaposlenika građevinski obrt iskop